Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Tickets

Via Eventbrite koop je jouw officiële kaarten voor het Nickelodeon Familie Festival 2019 en geniet je komende zomer van een heerlijke festivaldag.

Koop hier je tickets

We verkopen de volgende type kaarten:

Early Bird ticket

Prijs: €18,00 per persoon incl. btw & servicekosten Uitverkocht!

Regulier tarief voor 1 persoon:
Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Familie tarief bij een bestelling vanaf 4 kaarten:
Prijs: €20,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag per rolstoel 1 begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij hebben een beperkt aantal strandrolstoelen beschikbaar.  Mail naar info@nickelodeonfestival.nl voor meer informatie.

De tickets worden verstuurd vanuit Eventbrite. Als je je tickets niet hebt ontvangen controleer ook je junk mail / spam folder.

Zwarthandel

Koop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen (www.nickelodeon.nl/festival, www.eventbrite.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft. Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.