Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Sterre Koning

Sterre Koning

De getalenteerde Zutphense zangeres Sterre Koning begint haar carrière als ze als 8 jarige het Kinderen voor Kinderen Songfestival voor Gelderland wint. Ze treedt op in talloze tv shows zoals de Kids Top 20 en Zapp Live maar ook in diverse theaters, bijvoorbeeld solo voor de koning in Carré.

In 2016 vertegenwoordigt ze Nederland met de groep Kisses (Junior Songfestival) tijdens het Junior Eurovision Song Contest op Malta. De videoclip Kisses and Dancin’ is nu bijna 5 miljoen keer bekeken. Ze wordt erna ook bekend bij het grote publiek als YouTuber, actrice en model. Ze heeft haar eigen kanaal ‘Sterre Koning’ maar maakt ook video’s in opdracht voor o.a. Tijdschrift Tina, Glitch en Yours Today (van NIKKIE). In 2017 en 2018 treedt ze o.a. op als solo zangeres mainstage bij het Tinafestival en main stage bij Serious Request Apeldoorn. Als social influencer en zangeres is ze ook zeer actief op Instagram en is vanaf dan ook regelmatig te gast op rode lopers. In 2018 is ze opnieuw in beeld door haar deelname aan The Voice Kids, team Douwe Bob, waar ze het tot de halve finale brengt. Op YouTube zijn haar video’s een groot succes. In 2018 brengt ze een eerste solosingle uit, I Wanna Know, die maandenlang in de Kids Top 20 staat. Ook heeft ze twee singles uitgebracht in samenwerking met DreamWorks en werkte ze samen met Voice finalist Menno Aben.

Sterre is samen met Kaj, Nienke en Wout één van de hosts van het Nickelodeon Familie Festival, ze zal de Fashion & Beauty Q&A leiden en je kunt haar ook ontmoeten tijdens haar Meet & Greet! Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma