Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Stefan de Vries

Stefan de Vries

Stefan de Vries is al ruim 4 jaar actief bezig met Instagram. Toen hij twee jaar geleden begon met het posten van humoristische video’s, wat eigenlijk als grap begon, steeg zijn populariteit op Instagram enorm. Ruim twee jaar later heeft hij maar liefst 173K volgers op zijn Instagram en een VEED Award voor de Beste Instagrammer in de pocket.

Eigenlijk maakte Stefan van kleins af aan al Youtube video’s zonder er eigenlijk iets mee te doen. Toen hij naar het Media College ging voor een Audiovisuele opleiding, kwam hij al gauw in aanmerking met mensen die veel met video deden. Daar ging hij uiteindelijk verder met het maken van video’s. Destijds postte hij die video’s op Instagram en dat pakte heel goed uit. Wist je dat Stefan naast zijn studie ook af en toe modellenwerk doet? Hij gaat soms zelfs naar het buitenland voor Fashion Weeks!

Ontmoet Stefan en ga met hem op de foto tijdens zijn Meet & Greet! Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma