Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne zijn een eeneiige tweeling geboren in Amsterdam. Ze zijn opgegroeid in Badhoevedorp en hebben al in meerdere musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Dik Trom en Shrek. Ook hebben zij twee jaar meegedaan aan Kinderen voor Kinderen en samen met K3 in de liveshows “EYO” in de rol van de kleine Josje gestaan.

In 2013 hebben ze het Junior Songfestival gewonnen en ons land vertegenwoordigd in Kiev tijdens de Eurovisie Junior Songcontest 2013. Zij maken hun eigen muziek en hun liedjes “Me & My Selfie” en “MooiBoy” hebben al meerdere keren op de eerste plek in de Kids Top 20 gestaan.

Momenteel zijn Mylène en Rosanne elke vrijdagavond te zien en te horen als jurylid in het nieuwe RTL 4 programma All Together Now. Ook staan zij regelmatig met hun eigen repertoire op grote kinderfestivals en maken er samen met het publiek een feestje van. Zij zijn echte podiumdieren en entertainers!

Deze zomer staan Mylène en Rosanne op het podium tijdens het Nickelodeon Familie Festival en kun je met ze op de foto tijdens hun Meet & Greet. Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma