Info

Nickelodeon Familie Festival verwelkomt op zondag 26 augustus families en kinderen op het strand van Almere voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment, activiteiten en ervaringen voor alle leeftijden.

Het festival is een belevenis voor zowel ouders als kinderen. Het brengt families samen dankzij de unieke combinatie van live muziek van bekende Nederlandse artiesten en ontmoetingen met Nickelodeon-helden en Nick Jr. helden zoals SpongeBob SquarePants en PAW Patrol.

Tijdens het Nickelodeon Familie Festival kan je daarnaast deelnemen aan verschillende activiteiten zoals schminken, ritje in het reuzenrad, springen op waanzinnige springkussens en valt er van alles te leren. Voor de allerkleinsten is er een speciale Nick Jr. Playzone.

Tijdens dit nieuwe familiefestival zal het strand van Almere volledig worden omgetoverd tot het Nickelodeon Familie Festival, en komt de zender tot leven. Er is een uitgebreid programma van 11:00 tot 18:30 uur. Bekijk hier het programma.