Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Game Q&A met Milan Knol

Game Q&A met Milan Knol

Misschien volg je hem al heel lang en weet je alles van hem via zijn YouTube-kanaal maar heb je Milan Knol ook altijd al in het echt een vraag willen stellen? Dan kan dat nu eindelijk! Hoe is hij ooit begonnen met zijn YouTube-kanaal, wat was de allereerste game die hij ooit speelde, wat is zijn favoriete game op dit moment? 

Altijd al een vraag aan Milan willen stellen of met hem op de foto willen gaan? Ga naar de Game Q&A of ontmoet hem tijdens zijn Meet & Greet!

Milan Knol

Milan Erkelens, beter bekend als Milan Knol is een Nederlandse YouTuber die begon met sketch- en parodiefilmpjes. Nu is hij vooral bekend met zijn succesvolle gamingkanaal op YouTube. Ook hielp hij zijn jongere broer, Enzo Knol, met het opstarten van zijn YouTube kanaal. Van 2016 tot 2019 deed Milan mee aan de Legends Of Gaming NL, een online gamingprogramma.

In 2018 won Milan een VEED Award voor ‘Beste Gaming YouTuber’ met het kanaal DagelijksHaaDee. Op dit kanaal post hij naast gaming video‚Äôs ook grappig filmpjes waarin hij ook leuke (bekende) gasten uitnodigt.

Terug naar programma