Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Game Q&A met Joost Speelt Spellen en Ronald

Game Q&A met Joost Speelt Spellen en Ronald

Altijd al een vraag aan Joost Speelt Spellen willen stellen of met hem op de foto willen gaan. Ga naar de Game Q&A met Joost Speelt Spellen en Ronald van Het GamePortaal

Joost Speelt Spellen

Joost Bouhof (23) is een gamer die zichzelf niet altijd helemaal serieus neemt. Hij speelt games op zijn eigen ‘derpie’ manier en vaak ook met zijn vrienden. De spellen die hij speelt zijn o.a. ARK Survival Evolved, Grand Theft Auto 5, Super Mario Maker en Pokémon. Ook upload hij elke week een video met een nieuwe gast in zijn item ‘zolderkamer’ waar hij praat over Youtube, het leven eromheen, Tech en andere bezigheden. Hier interviewde hij onder andere al Linktijger en Don. De podcast versie hiervan kun je ook vinden op Spotify.

Verder upload hij dagelijks gaming- en lifestyle video’s die dagelijks door duizenden kijkers en fans bekeken worden. Hij spreekt met al zijn social media kanalen ruim 400.000 verschillende mensen aan.

Joost zal tijdens het Nickelodeon Familie Festival al jullie vragen beantwoorden tijdens de Game Q&A.

Ronald – Het GamePortaal

Ronald is een Nederlandse gamer die bekend staat om zijn gelijknamige YouTube kanaal. Hij upload dagelijks een nieuwe video op zijn Youtube kanaal en hij speelt de aller vetste en nieuwste Indiegames zoals Hello Neighbor, Sneak Thief, Subnautica en nog veel. Buiten dat om doet hij soms ook leuke challenges, reactie video’s en vlogs.

Ronald (23) was 9 jaar toen hij zijn eerste video op YouTube heeft geüpload. Hij was al erg jong bezig met video content en een serieuze start heeft hij samen met Timo gemaakt toen zij in 2010 begonnen aan een gezamenlijk YouTube kanaal genaamd ‘Het Game Portaal’. In 2017 hebben Ronald en Timo samen besloten om Het Game Portaal te veranderen naar ‘Ronald’ en sinds die tijd verzorgt Ronald zelf wekelijks alle content.

Met Ronald zijn originele, creatieve en indrukwekkende edits, in zijn game video’s en vlogs, onderscheidt hij zich op YouTube. Daarnaast speelt hij voornamelijk games die minder bekend zijn bij het grote publiek. Daarboven op heeft hij zijn eigen series kunnen creëren zoals ‘Die Verdomde Buurman’ en ‘Agent 8008’. Deze series hebben zich uiteindelijk vertaald in muziekvideo’s waar Ronald zijn creativiteit als artiest nog verder in kwijt kan.  

Verder werkt Ronald samen met namen zoals Enzo Knol, Game Meneer, Joost Speelt Spellen (die ook op het Nickelodeon Familie festival staat), maar ook met bijvoorbeeld Freek Vonk. Ook is hij regelmatig te zien bij ‘Legends Of Gaming’ en heeft hij een gastrol gespeeld in de bioscoopfilm van Dylan Haegens. Aan het eind van dit jaar zal Ronald nogmaals in de bioscoop te zien zijn in 2 andere Nederlandse film producties.

Ronald zal samen met Derka en Wilbo aanschuiven bij de Game Q&A, zijn vrienden waarmee hij zijn kanaal maakt. Ook kun je op de foto met Ronald tijdens zijn Meet & Greet.

Stuur je vraag van te voren in via de social media-kanalen van Nickelodeon en wie weet wordt jouw vraag gesteld tijdens de Q&A’.

Terug naar programma