Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Fashion & Beauty Q&A met Girlys Blog en Senna Bellod

Fashion & Beauty Q&A met Girlys Blog en Senna Bellod

Senna Bellod shopte op haar kanaal outfits met o.a. Kalvijn, Anna Nooshin en Sophie Milzink. Wie staat er nog op haar lijstje om ooit mee te shoppen? En wat zijn de favoriete beauty producten van Jade en Gina (Girlys Blog)? Zij zullen deze en nog veel meer van jouw vragen beantwoorden tijdens de grootste Fashion & Beauty Q&A op het Nickelodeon Familie Festival. Multitalent Sterre presenteert de Q&A en is als winnaar van de Kids Choice Award voor aanstormend talent de beste persoon om samen met jou de origineelste vragen verzamelen.

Girlys Blog

In 2015 zijn de twee beste vriendinnen, Jade van Weel en Gina Singels, het Instagramaccount Girlys Blog gestart. Jade en Gina waren toen pas 10 jaar oud(!), maar deelden al met plezier hun liefde voor fashion, make up, food en reizen. In een korte tijd groeiden Girlys Blog razendsnel en werd ook het YouTube-kanaal een feit. De video’s die hierna volgden, bereikten al snel honderdduizenden views.

Het succes van Girlys Blog bleef dan ook niet onopgemerkt. De meiden wisten diverse grote award-nominaties binnen te slepen: ‘Beste Nieuwkomer’ 2017, ‘Beste Kanaal’ 2018 en ‘Beste Instagrammer’ 2019 voor de VEED Award. In maart 2018 won Girlys Blog ook de Nickelodeon Kids’ Choice Award voor Favoriete Internet Ster – Nederland.

Het duo heeft inmiddels een eigen merchandise lijn, een eigen single Landen Op Ibiza met bijna 5 miljoen views, samenwerkingen met toonaangevende merken én zijn het gezicht op covers van meerdere tijdschriften, waaronder het populaire Meiden Magazine. Ondanks het ongekende succes, zijn Jade en Gina nog altijd broodnuchter en hun fans ontzettend dankbaar voor alle steun. Eén ding is zeker – Girlys Blog hebben nog véél meer in petto.

Senna Bellod

Senna is een vrolijk meisje van 12 jaar. Zij is als talent ontdekt in de online serie Van Niks Naar Clicks van YouTuber Kalvijn. Met haar ontwapende vlogs over onder andere haar leven, familie, fashion en hockey geeft Senna een inkijkje in wat iemand van 12 bezighoudt. En niet zonder succes. Senna heeft binnen een mum van tijd meer dan 120.000 abonnees aan haar weten te binden en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen.

Deze Q&A zal geleid worden door Sterre Koning.

Terug naar programma