Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Dreamkidszz & The Originals

Dreamkidszz & The Originals

Dreamkidszz is een dansgroep die bestaat uit 14 talentvolle dansers in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, jongens en meisjes uit de omgeving Almere en Amsterdam. Ze hebben allemaal 1 droom: grote dansers worden. Door deze passie, geven zij altijd spetterende optredens. Zij zijn een dansgroep voor jong en oud, die hun dromen proberen te volgen in de danswereld. Niet alles hoeft duur te zijn. Niet alles hoeft veel geld te kosten.”Plezier” daar draait het om! 

Dreamkidszz is opgericht door een 3-tal moeders, die het initiatief namen om een dansgroep op te richten samen met hun kinderen. Dit omdat zij meer uit hun kinderen wilde halen op het gebied van dans en cultuur. De dansgroep is begonnen in mei 2017 met een klein select groepje kinderen, die samen dezelfde danslessen volgde bij een bekende dansschool. Ze begonnen kleinschalig, met optredens op verjaardag feestjes. Daar werden zij steeds vaker ontdekt, gezien en geboekt. Nu treden zij op, op verschillende festivals zoals: Kwaku, Voetjes van de vloer, Battle of the Drums (Rotterdam), Uitmarkt, Vondelparkfestival en vele andere.

Het unieke aan Dreamkidszz is dat de kinderen de danspasjes grotendeels “zelf” verzinnen.

Dreamkidszz neemt je mee in een prachtige flow van dans, uitstraling plezier op de tonen van cultureel muziek! Sinds kort werken zij samen met showband The Originals, waar zij hun dans skills op de tonen van brass-muziek laten zien. Dat is pas uniek!

“Just Follow Your Dreamszz”!!

Terug naar programma