Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Dj Workshop

Dj Workshop

Bijna elke DJ is jong begonnen en daarom is het Nickelodeon Familie Festival de beste plek om nieuw talent te spotten! In samenwerking met de Herman Brood Academie bieden we een podium voor jong talent. De Herman Brood Academie komt je laten zien hoe je als beginnend DJ het best van start kan gaan. Onder andere Martin Garrix, Julian Jordan en Jebroer zaten allemaal op deze school dus als er iemand weet hoe het moet zijn zij het wel.

In deze workshop laat opkomend DJ Thomas Nan zien hoe de apparatuur werkt, hoor je hoe een goede track is opgebouwd en wordt er uitgelegd wat een DJ vooral wel en niet moet doen om zo goed mogelijk te worden.

Thomas Nan

De Amsterdamse producer en DJ Thomas Nan duwt een unieke menging van melodische en uplifting house muziek naar voren. 2018 was een super spannend jaar voor Future House producer Thomas Nan vol met muzikale hoogtepunten. Het afgelopen jaar heeft hij 2 tracks gereleased bij Strange Fruits: een remix van Side By Side, een origineel van Amira en YSL, en Liar, een eigen track van Thomas. Ook heeft hij een tour gedaan door Griekenland. De kers op de taart was dat zijn muziek afgelopen jaar werd gedraaid tijdens de eerste aflevering van The Voice of Holland seizoen 9.

Thomas Nam zal de host zijn tijdens de  DJ workshop op het Nickelodeon Familie Festival.

Terug naar programma