Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

DIY slijm workshop met Denise Anna

DIY slijm workshop met Denise Anna

Shawn Mendes, Katy Perry en Justin Bieber zijn allemaal al een keer geslimed tijdens de KCAs. Een goede DIY YouTuber weet precies hoe je het beste slijm maakt om je persoonlijke KCA moment te creeren met je vrienden of familie. DIY YouTuber Denise-Anna weet alles van hoe je het beste slijm maakt. Zij neemt jou mee in haar wereld en leert ze je alle tips en tricks. Kom samen met je broertjes, zusjes en ouders en sta versteld van wat je binnen 45 minuten kunt maken met behulp van de beste DIY tips. 

Denise Anna

Denise Anna Venghaus heeft een grote liefde voor make-up en lifestyle. Ze maakt op haar YouTube kanaal beauty tutorials, waarin zij make-up looks maakt en beauty producten test. Ze probeert hierbij luxe producten te combineren met budget producten, om zo voor iedereen een inspiratie te kunnen zijn. Tevens deelt ze graag haar lifestyle en DIY tips en trics. Ze filmt en edit al haar eigen materiaal.

Denise Anna is een altijd vrolijke en enorm enthousiaste jonge vrouw! Op creatief gebied kent zij geen schaamte en weet met haar optimisme en discipline een ‘dit is onmogelijk’ om te buigen tot een ‘let’s do it!’. Denise is erg spontaan en soms misschien wel een tikkeltje té eerlijk. Hierdoor weet zij snel een fanbase aan haar te binden en met haar vrolijke uitstraling snel te overtuigen van haar ideeën. Met haar lach en positivisme heeft zij dan ook echt een gunfactor gecreëerd bij haar kijkers.

Altijd al slime willen maken? Kom dan naar de DIY Slijm Workshop! Je kunt Denise Anna ook ontmoeten tijdens haar Meet & Greet. Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma