Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Denise Anna

Denise Anna

Denise Anna Venghaus heeft een grote liefde voor make-up en lifestyle. Ze maakt op haar YouTube kanaal beauty tutorials, waarin zij make-up looks maakt en beauty producten test. Ze probeert hierbij luxe producten te combineren met budget producten, om zo voor iedereen een inspiratie te kunnen zijn. Tevens deelt ze graag haar lifestyle en DIY tips en trics. Ze filmt en edit al haar eigen materiaal.

Denise Anna is een altijd vrolijke en enorm enthousiaste jonge vrouw! Op creatief gebied kent zij geen schaamte en weet met haar optimisme en discipline een ‘dit is onmogelijk’ om te buigen tot een ‘let’s do it!’. Denise is erg spontaan en soms misschien wel een tikkeltje té eerlijk. Hierdoor weet zij snel een fanbase aan haar te binden en met haar vrolijke uitstraling snel te overtuigen van haar ideeën. Met haar lach en positivisme heeft zij dan ook echt een gunfactor gecreëerd bij haar kijkers.

Altijd al slime willen maken? Kom dan naar de DIY Slijm Workshop! Of ga met Denise Anna op de foto tijdens tijdens haar Meet & Greet! Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma