Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

Britt Scholte

Britt Scholte

Britt Scholte (1997) is populair geworden door de kinderserie Brugklas op NPO3. In de serie Brugklas speelt Britt een hoofdpersonage, ‘Anouk’. Dit is waar Britt haar grote TV debuut maakt. Na de eerste twee seizoenen volgen ook seizoen 3 en 4 waarin zij de hoofdrol speelt.

In de jaren daarna is Britt onder andere te zien in Spangas, de RTL Telekids serie ‘Kattenoog’ en in haar eigen programma bij NPO/Zapp getiteld ‘Britt & Niek On Topic’. Hierna mocht zij ook het kinderprogramma ‘Superbrein’ voor de omroep maken.

Begin 2016 lag de focus vooral op de film ‘Hartbeat’ waarin Britt op een hilarische manier schittert als obsessieve fan. Ook mocht ze in dit jaar 100.000 abonnees verwelkomen op haar YouTube kanaal waar ze haar eigen formats maakt en laat zien, zoals “Britttalk”. Vanaf November 2016 vervult ze de rol van Kimberly Sanders in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’

Britt is social en TV reporter op het Nickelodeon Familie Festival en neemt je mee achter de schermen. Ook kan je haar ontmoeten tijdens haar Meet & Greet! Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar hosts