Ben je jonger dan 16 jaar? Klik hier
Ben je 16 jaar of ouder? Klik hier

4LIFE

4LIFE

Girlband 4LIFE bestaat uit Luna, India, Flore & Esmée, met het nummer ‘You Will Know My Name’ hebben zij op het Junior Songfestival 2015 een mooie 2e plaats behaald en sinds die tijd maken zij muziek en zijn actief op YouTube. Na het succes nummer ‘GIRLBOSS’, die al 2,5 miljoen views op YouTube heeft, hebben zij net hun nieuwe nummer ‘FAKE’ ft. Andy VDM & DS uitgebracht.

Naast het zingen hebben de meiden ook al aan mooie projecten meegewerkt. Voor Meer muziek in de klas mocht 4LIFE in 2017 ‘ONZE SONG’ inzingen voor SchoolTV en laten horen aan Koningin Maxima! Dit lied was speciaal gemaakt voor het Kerst Muziekgala 2016. Verder heeft 4LIFE mogen optreden met Andre van Duin en Nick & Simon tijdens het Kerst Muziekgala. Bij Kerst op de Dam in 2016 mochten zij onder andere de opening vertolken samen met Trijntje Oosterhuis, Brownie Dutch, Jim Bakkum en Shirma Rouse.

Naast zingen hebben Luna, India, Flore & Esmée ook een succesvol YouTube kanaal 4LIFE, waar zij minimaal elke week een nieuwe video uploaden.

Deze zomer staat 4LIFE op het podium tijdens het Nickelodeon Familie Festival. Ook kan je 4LIFE ontmoeten en met ze op de foto tijdens hun Meet & Greet. Meld je hier aan voor onze event pagina om als eerste op de hoogte te zijn van de tijden van alle Meet & Greets.

Terug naar programma